Tel: (00376) 737666 - Email: info@betaassegurances.ad

    esp     fr     en
local


15-anys

Anys d'experiencia

Ens dediquem a la corredoria d’assegurances des de fa més de 15 anys.
Els diferents departaments que configuren l'empresa garanteixen, a través de la professionalitat de l’equip humà i d’una infraestructura tecnològica moderna, la millor gestió de les vostres assegurances.Serveis

Poder de negociació

A partir de l’elaboració del perfil del client s’identifiquen les necessitats, s’estudien els diferents productes del mercat i s’aconsellen les millors cobertures al millor preu.

Estudi del risc

Beta Assegurances gestiona les seves assegurances, estudiant els diferents productes del mercat i aconsellant les millors cobertures al millor preu, segons les necessitats del client per a cada risc.

Seguiment i competitivitat

Efectuem el seguiment de les pòlisses i la seva progressió en capitals, cobertures i cost i examinem la competitivitat de les mateixes. Elaborem tota la documentació relativa i proposem diferents estratègies a seguir.

Gestió de sinistres

La nostra principal prioritat és una bona resolució dels sinistres. Fem un acurat estudi dels informes pericials així com el seguiment i reclamació de les indemnitzacions, assistint i assessorant al nostre assegurat durant tot el procés de tramitació del sinistre.

Treballem amb les millors companyies d'assegurances d'Andorra.